Laserit kaksoiskallistuksella, konevastaanottimet ja putkilaserit. Huippulaadukkaat ja ammattikäyttöön suunnitellut Geopower laserit nyt Suomessa!

995,00 € + alv Lue lisää

GP3000 kaksoiskallistuslaser

GeoPower kaksoiskallistuslaser LCD-näytöllä. Digitaalinen kallistus voidaan asettaa suoraan näytöltä tai kaukosäätimestä sekä X että Y-akselille.

Laite tasaa itsensä sähköisesti vaaka- ja pystyasentoon. "TILT" toiminto varoittaa jos laite on liikahtanut taso- tai kallistustoiminnolla. Säänkestävä kotelointi.

Nedo Primus H2N

Kaksoiskallistuslaser automaattisella tasauksella. Pitkällä 80-100 tunnin toiminta-ajalla. Suuri toiminta-alue (halkaisija jopa 700m) mahdollistaa työskentelyn suurillakin työmailla. Laitteen ammattikäyttöön suunniteltu IP66 kotelointi pitää veden ja pölyn poissa, joka takaa laitteen kestävyyden kovissakin työmaaolosuhteissa. Vastaanottimessa mm näyttö joka kertoo säteen poikkeaman nollatasosta. Vastaanotin toimii myös kaukosäätimenä laserille josta voit asettaa esim. kallistuksen laitteeseen. Laitteella 3 vuoden takuu. 

589,00 € + alv Lue lisää

Kone- ja lattavastaanotin Spectra Precision CR700

Erittäin kirkkailla ohjausvaloilla ja numeronäytöllä varustettu konevastaanotin. Vakiovarusteena magneettikiinnike ja lattakiinnike.

HUOM! Millimetrinäytöllä. Erittäin kätevä myös lattavastaanottimena. Vastaanottimen voi kätevästi liittää toiseen lattavastaanottimeen ja käyttää etä-/hyttinäyttönä. 

LD600 konevastaanotin

Säteenilmaisin jota voit käyttää sekä konevastaanottimena että latassa vain jalustaa muuttamalla joko magneettijalustaksi tai puristimeksi. Markkinoiden kirkkain led-näyttö takaa hyvän näkyvyyden kirkkaallakin säällä.

Vilkkuvat, kirkkaat ledvalot osoittavat mihin suuntaan poistuit 0-tasosta. Kestävä ja kevyt laite! Konevastaanotin on yhteensopiva pyörivien lasereiden kanssa.

Putkilaser GeoLaser 81KL

Laadukas Geo-Laser putkilaser ammattikäyttöön. Laser saatavilla punaisella 3R säteellä (KL81L) tai vihreällä säteellä (KL91L). Vihreän säteen näkyvyys entistä parempi valaistussa olosuhteissa.

Nedo Tubus 2 putkilaser

Luotettava ja erittäin tarkka putkilaser vesi- ja viemärilinjojen rakentamiseen. Tehokas 3R luokan punainen lasersäde näkyy hyvin myös auringon paisteessa.
Kestävät ja vesitiivis IP68 rakenne kestää koviakin työskentelyolosuhteita. Pitkät toiminta-ajat ladattavilla Li- Ion akuilla. Toiminta-aika noin 40 tuntia.

139,00 € + alv Lue lisää

GP 100 laservastaanotin

GP 100 elektroninen laserilmaisin kestävällä lattakiinnityksellä. LCD näyttö edessä ja takana. Informatiivinen näyttö joka näyttää säteen kohdan.

Tunnistettava ääni auttaa etäältä kohdistettaessa. 1 vuoden takuu. Yhteensopiva punaisten pyörivien lasereiden kanssa.

Näyttö Edessä ja takana
Tarkkuus ±1.5mm ja ±2.5mm
Toiminta-aika Noin 60 tuntia
Toiminta-alue 300m
165,00 € + alv Lue lisää

GP 100 Pro laservastaanotin

GP 100 Pro ilmaisimessa on koko vastaanottimen pituinen vastaanottoalue. LCD näyttö edessä ja takana. Informatiivinen näyttö joka näyttää säteen kohdan.

Kestävä lattakiinnike. 1 vuoden takuu. Yhteensopiva punaisten pyörivien lasereiden kanssa.

Näyttö Edessä ja takana
Tarkkuus ±1.5mm ja ±2.5mm
Toiminta-aika Noin 60 tuntia
Toiminta-alue 300m
245,97 € + alv Lue lisää

D600 millimetrivastaanotin

Iso ja selkeä LCD näyttö edessä ja takana. Laaja 127nm vastaanottoalue. Neljä eri herkkyysaluetta 1.0...10mm. Näyttää poikkeaman eron +/-50mm nollatasoon suoraan näytöllä. 

329,00 € + alv Lue lisää

Apache millimetrivastaanotin

Iso ja selkeä LCD näyttö edessä ja takana. Todella laaja 12,7cm vastaanottoalue. Näyttää poikkeaman +/- 50mm nollatasoon suoraan näytöllä. Viisi eri herkkyysaluetta 0.5...10mm. Nollatasolle voidaan asettaa kaksi eri tasoa.

385,00 € + alv Lue lisää

MTR-90 millimetrivastaanotin ulkoisella näytöllä

UUTUUS ! Laservastaanotin jonka millimetrinäyttö voidaan siirtää puhelimeen. Jopa 200 metrin päähän. Tällä saat siirrettyä näytön kätevästi myös kaivinkoneen ohjaamoon.Vastaanottimenssa iso ja selkeä LCD näyttö edessä ja takana.

Tulokset 1 - 11 / 11