Trotec BD21 etäisyysmittari

trotec_bd21
79,00 € + alv Kategoria: Etäisyysmittarit -
Valmistaja: Trotec

Edistyksellinen BD21 tarjoaa vakiotoimintoja ja ominaisuuksia, jotka aiemmin ovat kuuluneet vain kalliisiin huippulaitteisiin: Integroidun 90 °-kaltevuusanturin ja 3-pisteisen pythagoras-toiminnon ansiosta voit mitata matkan, pinta-alan tai tilavuuden nopeasti, helposti ja tarkasti – lisäksi korkeus- ja osakorkeusmittaukset, etäisyysseuranta tai epäsuorat etäisyys- ja korkeusmittaukset esteiden yli eivät ole ongelma tälle kätevälle laitteelle, jota voidaan käyttää myös elektronisena vesivaakana.
 

Lukuisista toiminnoistaan huolimatta tämä laser-etäisyysmittari on erittäin helppokäyttöinen – joka toiminnolla ja säädöllä on oma painikkeensa.

Suuri, monirivinen näyttö on valaistavissa, joten mittaaminen onnistuu helposti yhtä hyvin pimeissä tiloissa kuin päivänvalossakin.

Sisätilakäyttöön suunniteltuna etäisyysmittari BD21 mestaroi työnsä myös hankalissa tilanteissa, sillä kestävä mittauslaite on pöly- ja roiskesuojattu suojaluokituksella IP54. Siitä syystä se soveltuu erinomaisesti kaikenlaisiin nikkaritöihin.

 

Mittaustarkkuus ±2 mm
Kantoalue 0,05 ... 70 m
Mittayksiköt m, in, ft
Toiminnot min ja max arvo, sammutusautomatiikka, jatkuva mittaus, yhteen- ja vähennyslasku, pinta-alan ja tilavuuden mittaus, epäsuora mittaus Pythagoran lauseen perusteella, epäsuora mittaus kaltevuusanturia käyttäen, valaistu näyttö, elektroninen vesivaaka, etäisyysseuranta, jalustatallennus
Näyttää viimeiset  10 mittausta
Suojaluokka IP54
Virransyöttö 2 x 1,5 V, tyyppiä AAA
Mitat 27 (p) x 49 (l) x 118 (k) mm
Paino 150 g paristojen kanssa
Toimitussisältö Mittauslaite, paristot, kuljetuslaukku, käyttöohjeet