Metallinilmaisimet ja miinaharavat laajasta valikoimasta. Metallisten kohteiden hakuun Suomen vaativissa olosuhteissa.


 

METALLINILMAISIN | MIINAHARAVA | METALLINETSIN 

C.SCOPE metallinilmaisin. DML2000 metallinilmaisin. MagnaTrak metallinilmaisin. 

Laaja valikoima metallinilmaisimia ja miinaharavoita. Kaikki laatumerkit C.SCOPE, DML2000 ja MagnaTrak.

Katso lisätiedot ja tilaa omasi. 

195,00 € + alv

Metallinilmaisin C.SCOPE 440XD

C.SCOPE valikoima alkaa CS440XD:stä mutta suorituskyvystä ei ole tingitty. CS440XD on kevyt metallinilmaisin jossa on säädettävä erottelu. Erinomainen erotteluominaisuus säästää aikaa ja vaivaa, kun jokaista rautaroskaa ei enää tarvitse kaivaa esiin. Löytää kaivonkannet 30-40cm:n syvyydestä.

Lue lisää
295,00 € + alv

Metallinilmaisin C.SCOPE 880

C.SCOPE 880 on maailman helppokäyttöisin metallinilmaisin! Kytke C.SCOPE 880 laite päälle ja se on heti käyttövalmis.

Kaivonkansien hakuun erittäin hyvin soveltuva metallinilmaisin joka ei huutele liian pienistä. Laitteessa on toiminto, jolla saadaan esim. metalliaidan tai peltiseinän tai maassa olevan metalliromun aiheuttama "turha" hälytys pois.

Lue lisää
390,00 € + alv

C.SCOPE 4Pi metallinilmaisin

C.SCOPE 4Pi metallinilmaisin löytää kaikki metallit syvältä puusta tai maasta. Tällä löydät tehokkaasti myös kaivonkannet, salaojien kaivonkannet, vesipostit, venttiilit, miesluukut ym. Erityisesti laite soveltuu sahurien käyttöön ilmaisemaan naulat ja sirpaleet tukeista.
Tämän avulla säästyy terät ja laite maksaa hintansa nopeasti takaisin.

Lue lisää

DML2000XR metallinilmaisin

DML2000XR metallinilmaisin on suunniteltu kestämään. Tämä metallinilmaisin mullistaa käsityksesi sauvamallisista metallinilmaisimista niin hakuominaisuuksiensa kuin hintansakin puolesta!  Ehdottomasti hankkimisen arvoinen uutuus!  Laite on yksinkertainen käyttää; siinä on vain kaksi säätöä - herkkyys ja ääni.  Kohteen löydyttyä laite hälyttää äänimerkillä ( ja LCD näytöllä 2000M -malli). Pienimmätkin kohteet, kuten mittapistenaulat, löytyvät hyvin.
MADE IN USA. TAKUU 5 VUOTTA.

Lue lisää

MagnaTrak 202 metallinilmaisin

MagnaTrak 202 metallinilmaisimella voit paikantaa vaikka toinen käsi selän takana. Paikanna rautapitoiset kohteet maan alla, vedessä tai lumessa: Sinkkinaulat, rautaputket, venttiilit, naulat, kaivonkannet, valurautaputket, maanmittausmerkit – SEKÄ PALJON MUUTA!

MT202 kalibrointitoiminto antaa sinulle mahdollisuuden sulkea pois magneettisen interferenssin. Kevytrakenteinen, vesitiivis kotelo jossa ergonominen kädensija. TAKUU 5 VUOTTA!

Lue lisää

Magnastick metallinilmaisin | UUTUUS

Todella kestävä ja pieneen tilaan sopiva metallinilmaisin kovaan ammattikäyttöön.

Laite ilmaisee kohteet äänisignaalilla ja lisäksi laitteessa on selkeä LCD-näyttö jossa numeerinen ja pylväsmallinen signaalinvoimakkuus, napaisuuden ilmaisin ja pariston varaustilan ilmaisin.  Vesitiivis putkiosa ja kytkentäkotelon osa on roiskevesisuojattu.

3 VUODEN TAKUU.

Toimitussisältö: Magnastick metallinilmaisin, topattu säilytyspussi, suomenkielinen käyttöohje

Lue lisää

GP202 Metallinilmaisin | UUTUUS

UUTUUS. Lisätietoja tulossa. Laitteessa vastaavat ominaisuudet kuin MagnaTRak202 mallissa.

Lue lisää
144,35 € + alv

Garrett ACE 150

Laadukas, edullinen ja helppokäyttöinen digitaalinen mikroprosessori-ohjattu metallinpaljastin.

Lue lisää
201,53 € + alv

Garrett ACE 250

Garrett ACE 250 huippu suosittu metallinetsin harrastus tai ammattikäyttöön. Monipuoliset säätömahdollisuudet järkevään hintaan.

Lue lisää
104,03 € + alv

Garrett Pro Pointer II

Garrett Pro Pointer II avulla etsittävän kohteen paikannus onnistuu entistä helpommin hankalimmistakin paikoista.

Lue lisää
235,00 € + alv

C.SCOPE 770XD

Kytke virta päälle ja aloita etsintä. Kuuntele kaiuttimesta tulevaa signaalia. ”Hyvät” kohteet antavat korkeataajuisen signaalin. Huonot kohteet antavat matalataajuisen signaalin. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta eikö juuri tämä ole kaikkien harrastajien unelma ilmaisimesta.

Lue lisää
395,00 € + alv

C.SCOPE 990XD

CS990XD-mallin ergonominen muotoilu, kevyt rakenne, helppokäyttöinen viritys ja täysimittainen erottelutoiminto tekevät siitä yhden monipuolisimmista markkinoilla olevista tämän hintaluokan metallinilmaisimista. Erinomainen erotteluominaisuus säästää aikaa ja vaivaa, kun jokaista rautaroskaa ei enää tarvitse kaivaa esiin.

Lue lisää
Tulokset 1 - 12 / 13