Laaja valikoima metallinilmaisimia ja miinaharavoita aarteenetsintään.


Garrett ja C.SCOPE.

Katso lisätiedot ja tilaa omasi. 

144,35 € + alv

Garrett ACE 150

Laadukas, edullinen ja helppokäyttöinen digitaalinen mikroprosessori-ohjattu metallinpaljastin.

Lue lisää
201,53 € + alv

Garrett ACE 250

Garrett ACE 250 huippu suosittu metallinetsin harrastus tai ammattikäyttöön. Monipuoliset säätömahdollisuudet järkevään hintaan.

Lue lisää
104,03 € + alv

Garrett Pro Pointer II

Garrett Pro Pointer II avulla etsittävän kohteen paikannus onnistuu entistä helpommin hankalimmistakin paikoista.

Lue lisää
235,00 € + alv

C.SCOPE 770XD

Kytke virta päälle ja aloita etsintä. Kuuntele kaiuttimesta tulevaa signaalia. ”Hyvät” kohteet antavat korkeataajuisen signaalin. Huonot kohteet antavat matalataajuisen signaalin. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta eikö juuri tämä ole kaikkien harrastajien unelma ilmaisimesta.

Lue lisää
299,00 € + alv

C.SCOPE 990XD

CS990XD-mallin ergonominen muotoilu, kevyt rakenne, helppokäyttöinen viritys ja täysimittainen erottelutoiminto tekevät siitä yhden monipuolisimmista markkinoilla olevista tämän hintaluokan metallinilmaisimista. Erinomainen erotteluominaisuus säästää aikaa ja vaivaa, kun jokaista rautaroskaa ei enää tarvitse kaivaa esiin.

Lue lisää
399,00 € + alv

C.SCOPE 1220XD metallinilmaisin

CS1220XD on yksi suosituimmista metallinilmaisimista.

Etsittäessä esiohjelmoidulla erottelutasolla CS1220XD antaa hyväksyvän ääni- tai mittarisignaalin kolikoille, sormuksille ja muille ei-magneettisille metalliesineille. Useimmat rautaesineet, kuten myös kruunukorkit ja tinapaperit aiheuttavat sitä vastoin hylkäävän signaalin. Hyväksyvä signaali ilmaistaan nousevalla äänitaajuudella. Hylättävä esine saa vastaavasti äänitaajuuden laskemaan.

Lue lisää
Tulokset 1 - 6 / 6