Laserit kaksoiskallistuksella, konevastaanottimet ja putkilaserit. Huippulaadukkaat ja ammattikäyttöön suunnitellut Geopower laserit nyt Suomessa!

995,00 € + alv

GP3000 kaksoiskallistuslaser

GeoPower kaksoiskallistuslaser LCD-näytöllä. Digitaalinen kallistus voidaan asettaa suoraan näytöltä tai kaukosäätimestä sekä X että Y-akselille.

Laite tasaa itsensä sähköisesti vaaka- ja pystyasentoon. "TILT" toiminto varoittaa jos laite on liikahtanut taso- tai kallistustoiminnolla. Säänkestävä kotelointi.

Lue lisää

Nedo Primus H2N

Kaksoiskallistuslaser automaattisella tasauksella. Pitkällä 80-100 tunnin toiminta-ajalla. Suuri toiminta-alue (halkaisija jopa 700m) mahdollistaa työskentelyn suurillakin työmailla. Laitteen ammattikäyttöön suunniteltu IP66 kotelointi pitää veden ja pölyn poissa, joka takaa laitteen kestävyyden kovissakin työmaaolosuhteissa. Laitteella kolmen vuoden takuu.

Lue lisää

LD600 konevastaanotin

Säteenilmaisin jota voit käyttää sekä konevastaanottimena että latassa vain jalustaa muuttamalla joko magneettijalustaksi tai puristimeksi. Markkinoiden kirkkain led-näyttö takaa hyvän näkyvyyden kirkkaallakin säällä.

Vilkkuvat, kirkkaat ledvalot osoittavat mihin suuntaan poistuit 0-tasosta. Kestävä ja kevyt laite! Konevastaanotin on yhteensopiva pyörivien lasereiden kanssa.

Lue lisää

AMA SLP Putkilaser

AMA SLP putkilaserissa on kestävä alumiinirunko ja laite on IP67 suojattu. Kaukosäätimen avulla laitetta voidaan ohjata jopa 100 metrin päästä.

Lue lisää
139,00 € + alv

GP 100 laservastaanotin

GP 100 elektroninen laserilmaisin kestävällä lattakiinnityksellä. LCD näyttö edessä ja takana. Informatiivinen näyttö joka näyttää säteen kohdan.

Tunnistettava ääni auttaa etäältä kohdistettaessa. 1 vuoden takuu. Yhteensopiva punaisten pyörivien lasereiden kanssa.

Näyttö Edessä ja takana
Tarkkuus ±1.5mm ja ±2.5mm
Toiminta-aika Noin 60 tuntia
Toiminta-alue 300m
Lue lisää
165,00 € + alv

GP 100 Pro laservastaanotin

GP 100 Pro ilmaisimessa on koko vastaanottimen pituinen vastaanottoalue. LCD näyttö edessä ja takana. Informatiivinen näyttö joka näyttää säteen kohdan.

Kestävä lattakiinnike. 1 vuoden takuu. Yhteensopiva punaisten pyörivien lasereiden kanssa.

Näyttö Edessä ja takana
Tarkkuus ±1.5mm ja ±2.5mm
Toiminta-aika Noin 60 tuntia
Toiminta-alue 300m
Lue lisää
275,00 € + alv

GP millimetrivastaanotin

Iso ja selkeä LCD näyttö edessä ja takana. Laaja 12,5cm vastaanottoalue. Kolme eri herkkyysaluetta 1.0...10mm. Näyttää poikkeaman eron +/-45mm nollatasoon suoraan näytöllä. 

Lue lisää
329,00 € + alv

Apache millimetrivastaanotin

Iso ja selkeä LCD näyttö edessä ja takana. Todella laaja 12,7cm vastaanottoalue. Näyttää poikkeaman +/- 50mm nollatasoon suoraan näytöllä. Viisi eri herkkyysaluetta 0.5...10mm. Nollatasolle voidaan asettaa kaksi eri tasoa.

Lue lisää
385,00 € + alv

MTR-90 millimetrivastaanotin ulkoisella näytöllä

UUTUUS ! Laservastaanotin jonka millimetrinäyttö voidaan siirtää puhelimeen. Jopa 200 metrin päähän. Tällä saat siirrettyä näytön kätevästi myös kaivinkoneen ohjaamoon.Vastaanottimenssa iso ja selkeä LCD näyttö edessä ja takana.

Lue lisää
Tulokset 1 - 9 / 9