Laserit kaksoiskallistuksella, konevastaanottimet ja putkilaserit. Huippulaadukkaat ja ammattikäyttöön suunnitellut Geopower laserit nyt Suomessa!

995,00 € + alv

GP3000 kaksoiskallistuslaser

GeoPower kaksoiskallistuslaser LCD-näytöllä. Digitaalinen kallistus voidaan asettaa suoraan näytöltä tai kaukosäätimestä sekä X että Y-akselille.

Laite tasaa itsensä sähköisesti vaaka- ja pystyasentoon. "TILT" toiminto varoittaa jos laite on liikahtanut taso- tai kallistustoiminnolla. Säänkestävä kotelointi.

Lue lisää

CST/Berger LD500 konevastaanotin

Säteenilmaisin jota voit käyttää sekä konevastaanottimena että latassa vain jalustaa muuttamalla joko magneettijalustaksi tai puristimeksi. Markkinoiden kirkkain led-näyttö takaa hyvän näkyvyyden kirkkaallakin säällä.

Vilkkuvat, kirkkaat ledvalot osoittavat mihin suuntaan poistuit 0-tasosta. Kestävä ja kevyt laite! Konevastaanotin on yhteensopiva pyörivien lasereiden kanssa.

Lue lisää

CST/Berger kaksoiskallistuslaser ALGRD

Elektronisesti itsetasaava pyörivä laser luotisäteineen – kallistettavissa kahteen suuntaan. Kallistettavissa kahteen suuntaan ± 10 % painikkeella ja kauko-ohjaimella. Suuri tarkkuus, pitkä mittausetäisyys, luja rakenne ja IP67 vesitiivis. Selkeä LCD-näyttö tarkkaan kallistuskulman säätöön.

Lue lisää

AMA SLP Putkilaser

AMA SLP putkilaserissa on kestävä alumiinirunko ja laite on IP67 suojattu. Kaukosäätimen avulla laitetta voidaan ohjata jopa 100 metrin päästä.

Lue lisää

Nedo Tubus putkilaser

Luotettava ja erittäin tarkka putkilaser vesi- ja viemärilinjojen rakentamiseen. Tehokas 3R luokan punainen lasersäde näkyy hyvin myös auringon paisteessa.
Kestävät ja vesitiivis IP68 rakenne kestää koviakin työskentelyolosuhteita. Pitkät toiminta-ajat ladattavilla Li- Ion akuilla. Toiminta-aika noin 40 tuntia.

Lue lisää

Apache millimetrivastaanotin

Iso ja selkeä LCD näyttö edessä ja takana. Todella laaja 12,7cm vastaanottoalue. Helppokäyttöinen, näyttää eron nollatasoon suoraan näytöllä. Nollatasolle voidaan asettaa kaksi eri tasoa. Valittavissa viisi eri tarkkuutta käytön mukaan.

Lue lisää
139,00 € + alv

GP 100 laservastaanotin

GP 100 elektroninen laserilmaisin kestävällä lattakiinnityksellä. LCD näyttö edessä ja takana. Informatiivinen näyttö joka näyttää säteen kohdan.

Tunnistettava ääni auttaa etäältä kohdistettaessa. 1 vuoden takuu.

Yhteensopiva punaisten näkyvien ja näkymättömien pyörivien lasereiden kanssa.

Lue lisää
Tulokset 1 - 7 / 7