C.SCOPE on suunnitellut ja valmistanut metallinilmaisimia ja kaapelinhakulaitteita Englannisa yli 40 vuoden ajan.

Laitteet on kestäviä ja suunniteltu niin ammattikäyttöön. Metalllinilmaisimista löytyy sopiva malli myös aarteiden etsintään.

399,00 € + alv

C.SCOPE 1220XD metallinilmaisin

CS1220XD on yksi suosituimmista metallinilmaisimista.

Etsittäessä esiohjelmoidulla erottelutasolla CS1220XD antaa hyväksyvän ääni- tai mittarisignaalin kolikoille, sormuksille ja muille ei-magneettisille metalliesineille. Useimmat rautaesineet, kuten myös kruunukorkit ja tinapaperit aiheuttavat sitä vastoin hylkäävän signaalin. Hyväksyvä signaali ilmaistaan nousevalla äänitaajuudella. Hylättävä esine saa vastaavasti äänitaajuuden laskemaan.

Lue lisää
390,00 € + alv

C.SCOPE 4Pi metallinilmaisin

C.SCOPE 4Pi metallinilmaisin löytää kaikki metallit syvältä puusta tai maasta. Tällä löydät tehokkaasti myös kaivonkannet, salaojien kaivonkannet, vesipostit, venttiilit, miesluukut ym. Erityisesti laite soveltuu sahurien käyttöön ilmaisemaan naulat ja sirpaleet tukeista.
Tämän avulla säästyy terät ja laite maksaa hintansa nopeasti takaisin.

Lue lisää
235,00 € + alv

C.SCOPE 770XD

Kytke virta päälle ja aloita etsintä. Kuuntele kaiuttimesta tulevaa signaalia. ”Hyvät” kohteet antavat korkeataajuisen signaalin. Huonot kohteet antavat matalataajuisen signaalin. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta eikö juuri tämä ole kaikkien harrastajien unelma ilmaisimesta.

Lue lisää
395,00 € + alv

C.SCOPE 990XD

CS990XD-mallin ergonominen muotoilu, kevyt rakenne, helppokäyttöinen viritys ja täysimittainen erottelutoiminto tekevät siitä yhden monipuolisimmista markkinoilla olevista tämän hintaluokan metallinilmaisimista. Erinomainen erotteluominaisuus säästää aikaa ja vaivaa, kun jokaista rautaroskaa ei enää tarvitse kaivaa esiin.

Lue lisää

C.SCOPE lähetinpihdit

Pihdit voidaan laittaa  kaapelin tai metalliputken ympärille. Näin voidaan syöttää signaalia kohteeseen tekemättä suoraa kytkentää. Pihtien halkaisija on 100mm.

Lue lisää

C.SCOPE MXT4 lähetin

Uudessa C.Scope MXT4 lähettimessä on peräti neljä eri lähetintaajuutta:512 Hz, 640Hz, 8 kHz, 33kHz ja 131kHz. Lisäksi lähetintä voidaan käyttää tuplataajuudella 33+131 kHz. Eritoten 512 Hz ja 640Hz on taajuus, joka ei "hypi" viereisiin kaapeleihin/kohteisiin ja jolla näin pystyt seuraamaan yhtä tiettyä kaapelia.

Lähettimessä nestekidenäyttö, joka näyttää lähetystaajuuden, paristojen tilan, lähetys voimakkuuden, signaalityypin. Lähetinteho 1W.  Paristo 4 kpl D.  Kesto n. 30 h yhtöjaksoisessa käytössä + 20 C.  Lähettimen alla kotelo, jossa syorakytkentä johto hauenlekoineen sekä maapiikki.

Lue lisää

C.SCOPE SGA4 lähetin

SGA4 ja SGV4 lähettimissä nyt uutena ominaisuutena uusi lähetintaajuus 33+131kHz. VAKIONA lähetystehoa on nyt 1W. Entistä parempi kuuluvuus pienille ja heikosti maadoitetuille kaapeleille.
Lähettimellä pystytään syöttämään 33+131 kHz signaalia kohteeseen maan päältä tai se voidaan kytkeä kaapeliin ja metalliputkeen joko kytkemällä se suoraan tai signaalipihtejä apuna käyttäen.
Lähetintä tarvitset kun työskentelet talojen pihoissa, joissa saattaa olla lyhyitä ja/tai maadottamattomia johtoja. Lähettimen avulla voidaan määrittää kaapelin syvyys (DXL4 ja MXL4 vastaanottimilla).

Lue lisää

C.SCOPE signaalijohto pistorasiaan

Signaalikaapeli pistorasiaan. Kaapeli kytketään lähettimeen, jolloin voidaan syöttää signaalia
suoraan sähköverkkoon. Esimerkiksi taloon tuleva virtakaapeli pystytään paikantamaan tällöin nopeasti.

Lue lisää

Kaapelinhakulaite C.SCOPE CXL4

C.SCOPE CXL4  kaapelin- ja putkenhakulaitteessa on suuri, helppolukuinen nestekidenäyttö, josta nähdään kohteen sijainti näytölle tulevana viuhkana sekä kuullaan voimistuvana äänisignaalina. Meluisissa olosuhteissa voidaan kaiutin irroittaa ja viedä lähemmäs korvaa paremman kuuluvuuden saamiseksi. Selkeä nestekidenäyttö on suojattu kestävällä polykarbonaattilinssillä. Näytössä näkyy myös paristojen kunto sekä kohteen paikannustapa (R,P,G,AS). Kaapelit ja putket löytyvät aina kolmeen metriin saakka.

C.SCOPE -kaapelin- ja putkenhakulaiteilla pystytään paikantamaan virralliset ja virrattomat kaapelit sekä metalli- ja muovi-, ja betoniputket erillaisilla paikantamismenetelmillä.

Lue lisää

Kaapelinhakulaite C.SCOPE DXL4

C.SCOPE DXL4 uuden sukupolven kaapelinhakulaite. DXL4 mallissa lisäominaisuutena syvyysnäyttö lähettimen kanssa käytettäessä. Syvyystieto saadaan myös putkisondeille. Muut hakutoiminnot samanlaiset kuin CXL4 mallissa.

C.SCOPE DXL4  kaapelin- ja putkenhakulaitteessa on suuri, helppolukuinen nestekidenäyttö, josta nähdään kohteen sijainti näytölle tulevana viuhkana sekä kuullaan voimistuvana äänisignaalina. Meluisissa olosuhteissa voidaan kaiutin irroittaa ja viedä lähemmäs korvaa paremman kuuluvuuden saamiseksi. Selkeä nestekidenäyttö on suojattu kestävällä polykarbonaattilinssillä. Näytössä näkyy myös paristojen kunto sekä kohteen paikannustapa.(R,P,G,AS). Kaapelit ja putket löytyvät aina kolmeen metriin saakka.

Lue lisää

Kaapelinhakulaite C.SCOPE MXL4

C.SCOPE XL4 sarjan lippulaiva! Todella ammattimaiseen ja tarkkaan kaapelinhakuun.

Uusi C.SCOPE MXL4 vastaanotin on varustetu todella runsailla ominaisuuksilla! Siinä on useita eri lähetinhaku taajuuksia: 512 Hz, 640Hz, 8 kHz, 33+131 kHz.

512Hz ja 640Hz taajuutta tarvitaan kun halutaan seurata jotakin tiettyä kaapelia tai putkea. 33+131KHZ ja 8KHz taajuudet aiheuttavat siirtymää kaivannossa oleviin vierekkäisiin kaapeleihin, kun taas 512/640Hz taajuudet ei aiheuta siirtymää.

8kHz taajuus on oikea valinta kun matka on pitkä seurattavalle kohteelle. 8kHz taajuus vaimenee vähiten valittavista taajuuksista.

MXL4 vastaanottimessa on signaalivirran mittaus. Signaalinvirran voimakkuuden mittaus helpottaa paikantamaan jonkin tietyn kaapelin kaapeliverkosta. Signaalinvirran voimakkuudella voidaan myös päätellä kaapeliverkon eri kaapeleiden sijainti.

Lue lisää
795,00 € + alv

Kaapelitutka C.SCOPE CXL3

C.SCOPE CXL3 on C.SCOPE malliston ensimmäinen malli. Kestävä, helppokäyttöinen C.SCOPE CXL3 varmoilla perusominaisuuksilla. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde. Pyydä tarjous ja tilaa omasi. CXL3 malli voidaan myös varustaa SGA lähettimellä.

Lue lisää
Tulokset 1 - 12 / 14