C.SCOPE on suunnitellut ja valmistanut metallinilmaisimia ja kaapelinhakulaitteita Englannisa yli 40 vuoden ajan.

Laitteet on kestäviä ja suunniteltu niin ammattikäyttöön. Metalllinilmaisimista löytyy sopiva malli myös aarteiden etsintään.

195,00 € + alv

C.SCOPE 440XD metallinilmaisin

C.SCOPE valikoima alkaa CS440XD:stä mutta suorituskyvystä ei ole tingitty. CS440XD on kevyt metallinilmaisin jossa on säädettävä erottelu. Erinomainen erotteluominaisuus säästää aikaa ja vaivaa, kun jokaista rautaroskaa ei enää tarvitse kaivaa esiin. Löytää kaivonkannet 30-40cm:n syvyydestä.

Lue lisää
390,00 € + alv

C.SCOPE 4Pi metallinilmaisin

C.SCOPE 4Pi metallinilmaisin löytää kaikki metallit syvältä puusta tai maasta. Tällä löydät tehokkaasti myös kaivonkannet, salaojien kaivonkannet, vesipostit, venttiilit, miesluukut ym. Erityisesti laite soveltuu sahurien käyttöön ilmaisemaan naulat ja sirpaleet tukeista.
Tämän avulla säästyy terät ja laite maksaa hintansa nopeasti takaisin.

Lue lisää
295,00 € + alv

C.SCOPE 880 metallinilmaisin

C.SCOPE 880 on maailman helppokäyttöisin metallinilmaisin! Kytke C.SCOPE 880 laite päälle ja se on heti käyttövalmis.

Kaivonkansien hakuun erittäin hyvin soveltuva metallinilmaisin joka ei huutele liian pienistä. Laitteessa on toiminto, jolla saadaan esim. metalliaidan tai peltiseinän tai maassa olevan metalliromun aiheuttama "turha" hälytys pois.

Lue lisää

C.SCOPE CXL2 vastaanotin

C.SCOPE CXL2  kaapelin- ja putkenhakulaitteessa on suuri, helppolukuinen nestekidenäyttö, josta nähdään kohteen sijainti näytölle tulevana viuhkana sekä kuullaan voimistuvana äänisignaalina. Meluisissa olosuhteissa voidaan kaiutin irroittaa ja viedä lähemmäs korvaa paremman kuuluvuuden saamiseksi. Selkeä nestekidenäyttö on suojattu kestävällä polykarbonaattilinssillä. Näytössä näkyy myös paristojen kunto sekä kohteen paikannustapa (R,P,G,AS). Kaapelit ja putket löytyvät aina kolmeen metriin saakka.

C.SCOPE -kaapelin- ja putkenhakulaiteilla pystytään paikantamaan virralliset ja virrattomat kaapelit sekä metalli- ja muovi-, ja betoniputket erillaisilla paikantamismenetelmillä.

Lue lisää

C.SCOPE DXL2 vastaanotin

C.SCOPE DXL2 uuden sukupolven kaapelinhakulaite. DXL2 mallissa lisäominaisuutena syvyysnäyttö lähettimen kanssa käytettäessä. Syvyystieto saadaan myös putkisondeille. Muut hakutoiminnot samanlaiset kuin CXL2 mallissa.

C.SCOPE C.SCOPE DXL2  kaapelin- ja putkenhakulaitteessa on suuri, helppolukuinen nestekidenäyttö, josta nähdään kohteen sijainti näytölle tulevana viuhkana sekä kuullaan voimistuvana äänisignaalina. Meluisissa olosuhteissa voidaan kaiutin irroittaa ja viedä lähemmäs korvaa paremman kuuluvuuden saamiseksi. Selkeä nestekidenäyttö on suojattu kestävällä polykarbonaattilinssillä. Näytössä näkyy myös paristojen kunto sekä kohteen paikannustapa.(R,P,G,AS). Kaapelit ja putket löytyvät aina kolmeen metriin saakka.

Lue lisää

C.SCOPE lähetinpihdit

Pihdit voidaan laittaa  kaapelin tai metalliputken ympärille. Näin voidaan syöttää signaalia kohteeseen tekemättä suoraa kytkentää. Pihtien halkaisija on 100mm.

Lue lisää

C.SCOPE MXL2 vastaanotin

C.SCOPE XL2 sarjan lippulaiva! Todella ammattimaiseen ja tarkkaan kaapelinhakuun.

Uusi C.SCOPE MXL2 vastaanotin on varustetu todella runsailla ominaisuuksilla! Siinä on useita eri lähetinhaku taajuuksia: 512 Hz, 8 kHz, 33+131 kHz.

512Hz taajuutta tarvitaan kun halutaan seurata jotakin tiettyä kaapelia tai putkea. 33+131KHZ ja 8KHz taajuudet aiheuttavat siirtymää kaivannossa oleviin vierekkäisiin kaapeleihin, kun taas 512Hz taajuus ei aiheuta kyseistä siirtymää.

8kHz taajuus on oikea valinta kun matka on pitkä seurattavalle kohteelle. 8kHz taajuus vaimenee vähiten valittavista taajuuksista.

MXL2 vastaanottimessa on signaalivirran mittaus. Signaalinvirran voimakkuuden mittaus helpottaa paikantamaan jonkin tietyn kaapelin kaapeliverkosta. Signaalinvirran voimakkuudella voidaan myös päätellä kaapeliverkon eri kaapeleiden sijainti.

Lue lisää

C.SCOPE MXT2 lähetin

Uudessa C.Scope MXT lähettimessä on peräti kolme eri lähetintaajuutta:512 Hz, 8 kHz ja tuplataajuus 33+131 kHz. Eritoten 512 Hz on taajuus, joka ei "hypi" muihin, viereisiin kaapeleihin ja jolla näin pystyt seuraamaan yhtä tiettyä kaapelia.

Lähettimessä nestekidenäyttö, joka näyttää lähetystaajuuden, paristojen tilan, lähetys voimakkuuden, signaalityypin. Lähetinteho 1W.  Paristo 4 kpl D.  Kesto n. 30 h yhtöjaksoisessa käytössä + 20 C.  Lähettimen alla kotelo, jossa syorakytkentä johto hauenlekoineen sekä maapiikki.

Lue lisää

C.SCOPE SGA2 lähetin

SGA2 ja SGV2 lähettimissä nyt uutena ominaisuutena uusi lähetintaajuus 33+131kHz. VAKIONA lähetystehoa on nyt 1W. Entistä parempi kuuluvuus pienille ja heikosti maadoitetuille kaapeleille.
Lähettimellä pystytään syöttämään 33+131 kHz signaalia kohteeseen maan päältä tai se voidaan kytkeä kaapeliin ja metalliputkeen joko kytkemällä se suoraan tai signaalipihtejä apuna käyttäen.
Lähetintä tarvitset kun työskentelet talojen pihoissa, joissa saattaa olla lyhyitä ja/tai maadottamattomia johtoja. Lähettimen avulla voidaan määrittää kaapelin syvyys (DXL2 ja MXL2 vastaanottimilla).

Lue lisää

C.SCOPE signaalijohto pistorasiaan

Signaalikaapeli pistorasiaan. Kaapeli kytketään lähettimeen, jolloin voidaan syöttää signaalia
suoraan sähköverkkoon. Esimerkiksi taloon tuleva virtakaapeli pystytään paikantamaan tällöin nopeasti.

Lue lisää
Tulokset 1 - 10 / 10